تبلیغات
علمی >
سایت خدماتی و هنری نایت اسکینابزار های وبلاگ نویسینمایشگر تاریخ به صورت فارسی

علمی
زکات علم نشر آن است
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
ازبین موضوعات طبقه بندی شده به کدامیک بیشترعلاقه دارید









ابر برچسب ها

گر احساس میکنید مدتی است مغزتان خوب کار نمیکند و حافظه کوتاه مدتتان ضعیف شده است، میتوانید با استفاده از برخی مواد غذایی این کاستی را جبران کنید و جانی تازه به قوای ذهنیتان بدهید.

در این مطلب با چهار ماده غذایی که تاثیر زیادی در افزایش و بهبود هوش شما دارند آشنا میشوید.

کربوهیدرات های قهوه ای

غلات تیره رنگ، سوخت مورد نیاز برای بدن شما را فراهم میکنند. اگرچه مغز شما تنها سه درصد از کل وزن بدنتان را تشکیل میدهد اما ۲۰ درصد از انرژی موجود در بدن را به خود اختصاص میدهد. نان گندم سبوسدار، برنج قهوهای و کورن فلکس، منابعی غنی از کربوهیدرات های قهوهای هستند.

آنتی اکسیدانهای سرخ

توت فرنگی، زغال اخته و میوه های سرخ دیگر سرشار از آنتی اکسیدانهای محافظ هستند. این مواد خوراکی به بهبود حافظه و ایجاد هماهنگی بهتر در ارتباطات مغزی کمک میکنند.

قهوه و شکلات تیره

این خوردنیهای پرطرفدار نیز تاثیر زیادی در بهبود عملکرد مغز دارند و در کنار آنتیاکسیدانها بستهای خارقالعاده برای تغذیه مغز به شمار میروند.

غذاهای دریایی

ماهی قزلآلا و ماهی تن حاوی مقادیر فراوانی امگا ۳، اسیدهای چرب و چربیهای سالم هستند که به حفظ سلولهای مغزی کمک میکنند.




طبقه بندی: سلامتی و پزشکی،
[ دوشنبه 29 آبان 1391 ] [ 05:25 ب.ظ ] [ تفضلی ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :